ARO en t28architects bundelen krachten als BPA (Bijnens Preuveneers Architecten) Datum : 12/09/2019

Vaarwel ARO en t28 architects, welkom BPA. Architecten Hubert Bijnens en Tom Preuveneers verenigen zich onder invloed van de steeds evoluerende architectuursector. “BPA is een verzameling van gelijkgestemde architectuurzielen die streven naar een kwalitatieve stedenbouwkundige impact op de omgeving.”

De fusie kwam er onder invloed van het huidige veeleisende architectuurlandschap. “Wil je inhoudelijk mee zijn met ons metier dat steeds complexer wordt, dan is verjonging en uitbreiding van het team een logisch gevolg”, klinkt het bij Bijnens en Preuveneers. “Met BPA beschikken we over extra intellectuele slagkracht en een groter team. Desondanks blijven we persoonsgebonden service hoog in het vaandel dragen. Opdrachtgevers zullen steevast een aanspreekpunt blijven hebben bij zowel de uitvoerende architecten als het management.”

Door de gecombineerde expertises van beide bureaus zal het nieuwe BPA actief zijn op verschillende fronten: particuliere woningbouw (nieuwbouw en renovatie), projectontwikkeling, zorgsector, sociale woningbouw, … “Een stedenbouwkundige impact zal de rode draad vormen in onze dossiers. We willen een steen verleggen. BPA moet een instrument worden waarmee we interessante inhoud geven aan de omgeving.”

https://bpagroep.be/nl/nieuws/aro-en-t28architects-bundelen-krachten-als-bpa-bijnens-preuveneers-architecten/
Top Top